Pemasangan Arm Autogate Baru Di Batu Caves

FBM 929 Arm Autogate System Installation In Batu Caves

 

Kami dihubungi customer di Jalan Sg 9/26, Taman Sri Gombak, Batu Caves, Selangor 68100 ini kerana ada masalah dengan celmer underground auto gate system yang digunakannya. Anda boleh tengok keadaan underground swing auto gate motor dibawah, buka sahaja memang penuh dengan air didalamnya yang mana telah merosakkan underground auto gate mini dc motor dan underground auto gate gearbox. Underground auto gate center lock juga tidak berfungsi dengan baik. Yelah sudah 14 tahun customer guna, memang banyak auto gate parts yang akan rosak. Sekarang tunggu customer buat keputusan sama ada nak baiki underground autogate tersebut atau tukar kepada new auto gate system menggunakan swing arm gate system. Customer urgent sebab esok nak pergi outstation, boleh ke tukar kepada FBM Arm Autogate System sekarang, memang bolehlah kami sentiasa FBM New Set Arm Autogate dalam van service kami. Sebenarnya customer ada call auto gate install in gombak yang lain, tapi memang kata minggu depan baru boleh pasang autogate rumah sebabnya stok tak ada. Akhirnya customer call kami Dr Autogate untuk membantu menyelesaikan masalah autogate nya.

 

 

Anda ada mengalaman menggunakan underground swing gate system sebelum ini? Sudah berapa anda menggunakannya, mesti 10 tahun kan? Kebanyakan customer kami dulu yang kami melakukan pemasangan underground auto gate system semua boleh menggunakan lebih 10 tahun, ada yang sampai sudah 16 tahun masih lagi berfungsi. Jika guna heavy duty auto gate system, high quality auto gate components dan cara pemasangan autogate yang betul, sistem autogate anda akan tahan lebih lama seperti FBM 929 Arm Autogate System dengan teknik pemasagan yang betul.

 

 

Kami sentiasa mempunyai auto gate arm new set, new sliding gate system dan juga auto gate spare parts seperti arm auto gate dc motor, autogate gearbox, auto gate control panel, auto gate transformer, auto gate battery, auto gate remote control set, spare auto gate wheels, auto gate roller dimana kami boleh menyelesaikan masalah punca auto gate terbuka sendiri, autogate pelahan, auto gate can’t open, auto gate slow, auto gate roller damaged dan macam-macam lagi masalah auto gate anda kami boleh terus selesaikan.

Samada anda pasang autogate baru atau nak baiki autogate. Dapatkan menyelesaikannya di Dr Autogate. Ini kami perkenal FBM Autogate System.

Dapatkan FBM Arm Autogate System Harga Promosi 2019

 • FBM Heavy Duty Swing Arm x 2
 • Autogate Control Board
 • Transformer
 • Backup Battery
 • PVC Box
 • Remote Control x 3

 

Install Auto Gate System

Auto Gate Puchong

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Gombak! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

 1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
 2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
 3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

 1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
 2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
 3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di Gombak anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

Gantikan underground swing gate system anda kepada FBM Arm Autogate System di Andari Townvilla, Bandar Baru Selayang, Batu Caves, Bukit Permata, Idaman Puri,
Jalan Ariza (Taman Raintree), Jalan Batu Caves Kampung Gombak Indah, Kampung Gombak Jaya,
Taman Gombak, Taman Gombak Rymba, Taman Seri Gombak.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *