Puchong Dnor Autogate Repair Specialist

Puchong Dnor Autogate Repair Specialist

 

Sekarang ini kami banyak focus pada dnor autogate system swing/ folding untuk dnor 712 autogate dan dnor 212 autogate sebab setiap minggu ramai customer yang penggunakan dnor auto gate perlukan dnor auto gate service repair. Kepada anda juga yang ada masalah dengan dnor autogate problem, boleh dapatkan servis baiki autogate lembah klang kami.

 

 

Semalam kami baiki dnor autogate untuk satu customer di Jalan SP 4/17, Bandar Saujana Putra. Kesian sejak dari sebelum pkp dikuatkan kuasa semula diselangor sampai ke semalam customer tunggu autogate installer shah alam yang pasang untuknya dulu, mula-mula dulu kata dalam minggu tu juga akan settle, bila customer call mesti kata, dnor autogate spareparts tak ada, mereka tunggu dnor autogate supplier dan akhir sekali cakap tak boleh datang sebab tak boleh rentas daerah. Itu yang customer call autogate repair specialist puchong kami, terus kami datang buat autogate troubleshooting. Kami boleh on the spot tukar arm autogate dnor 712, spareparts autogate dnor dan model autogate yang lain kami sentiasa bawa.

 

 

Tak semua autogate installer atau autogate repairer mereka ada spare parts autogate untuk model autogate yang mereka pasang autogate rumah anda dulu. Ada auto gate installer klang valley ni, mereka akan beli autogate arm set dekat mana-mana auto gate supplier dan pasang untuk anda, nak satu beli satu, mereka tak ada simpan autogate spareparts. Itu yang ambil masa lama untuk baiki autogate rumah anda, sebab mereka tak ada spare parts autogate. Tapi jangan risau, kalau auto gate repairer klang valley anda tak boleh buat, kami boleh tolong, kami ada semua auto gate spare parts untuk famous autogate brand malaysia, salah satunya dnor 712 autogate dan dnor 212 autogate, ini merupaka auto gate arm yang kami bekalkan.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di area Subang Jaya dan anda juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *