Supply & Install Best Sliding Autogate Malaysia (Model – FBM 328)

Supply & Install Best Sliding Autogate Malaysia (Model – FBM 328)

 

Kami baru selesai pemasangan BM 328 Sliding Autogate System di Jalan Asahan Lima, 26/27 E, Taman Bukit Saga, Seksyen 26, 40400, Shah Alam, Selangor. Apa yang terjadi pada autogate customer dimana model sliding autogate motor yang customer gunakan selalu sahaja autogate rosak, macam-macam customer buat untuk baiki autogate motor tersebut. Akhirnya customer tak tahan terus tak pakai autogate, seminggu juga customer tak pakai autogate sebab nak cari betul reliable sliding auto gate system dan reputable auto gate company. Dalam banyak-banyak auto gate shop KL yang customer survey, berkenan dengan FBM 328 Sliding Autogate System. Kawan customer juga ada recommend autogate services kami, itu yang membuatkan customer lebih mempercayai. Sekiranya kita berikan servis yang baik, pasti kita akan disyorkan kepada orang lain. 

 

 

Daripada terus membaiki autogate yang tanpa kesudahan dan hanya membazir wang lebih baik cari harga autogate berpatutan dengan kualiti produk yang terbaik. Anda boleh dapatkannya di Dr Autogate kami berikan sliding auto gate system promotion price dimana anda boleh dapat high quality and heavy duty sliding auto gate motor. Kami punyai ac sliding auto gate motor dan dc sliding auto gate motor untuk jenama autogate terbaik sahaja diberikan.

Kami bukan nak kata apa laa ye, tapi ini kenyataannya. Selama lebih 25 tahun dalam autogate industri dengan autogate installation dan servicing autogates in selangor & KL, tak ada masalah autogate yang tak boleh kami selesaikan. Ramai customer yang perlukan auto gate services kami sebab autogate installer atau autogate repairer mereka tak boleh selesaikan masalah autogate tersebut.

Kami menyediakan auto gate repair service Klang Lama! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299 (tekan nombor ini untuk berhubung dengan kami)
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299 (click tel number to chat with us)
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

https://wa.me/60122956299

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *