Top Auto Gate Installer & Repair Shah Alam – Auto Gate Expert Malaysia

Top Auto Gate Installer & Repair Shah Alam – Auto Gate Expert Malaysia

 

Hari ini kami banyak autogate services in shah alam area, pertamanya kami pasang FBM 929 Arm Autogate System di 2, Jalan Metafasa U16/1E, Elmina Valley 3, Shah Alam iaitu kawasan perumahan baru. Dan seterusnya customer di Jalan Madah U2/33, Taman TTDI Jaya, 40150 Shah Alam untuk oae autogate repair services dimana oae autogate tak boleh buka. Tengok pada gambar autogate yang customer bagi memang oae autogate nya masih baru, disebabkan ada masalah dengan original auto gate installer sebelum ini dimana mereka janjikan autogate warranty dulu 5 tahun dan bila suruh mereka datang tengok punca autogate rosak, lain pula jadinya. Mereka kata 5 tahun warranty tu maksudnya sekiranya mereka datang troubleshooting memang percuma tapi kalau ada oae auto gate spare parts customer kena bayar juga. Customer rasa macam tertipu. Itu yang cari auto gate service repair near me, jumpa Dr Autogate.

 

 

Sampai sahaja rumah customer kami terus mencari punca oae auto gate not working. Macam biasa, kami tak ambil masa yang lama pun untuk baiki autogate tak boleh buka dapatkan pertujuan daripada customer dari segi auto gate repair cost dan autogate parts apa yang bermasalah kemudian tukar auto gate control panel, autogate sudah boleh jalan.

 

 

Anda juga ada masalah dengan original auto gate installer/ auto gate repairer anda sendiri? Jangan risau, Dr Autogate ada untuk membantu. Anda perlukan auto gate repair expert in klang? Kami merupakan top autogate installer in shah alam, auto gate installer shah alam, automated gate repair shah alam, repair & services autogate shah alam, sliding auto gate motor repair shah alam, auto gate repair service providers in shah alam, auto gate arm repair shah alam dan semua tempat di klang valley kami buat.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Shah Alam! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate di Shah Alam anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *