We Can Supply & Replace Really Good Quality Folding Gate Rollers

We Can Supply & Replace Really Good Quality Folding Gate Rollers

 

Kami tak mengambil masa yang lama untuk menggantikan roda tayar autogate/ replacing autogate bottom wheels di Jalan Teratak U8/95e, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor untuk kali yang kedua setelah hampir 5 tahun menggunakan roda autogate tahan lasak/ heavy duty auto gate roller kami. Ramai kenalan customer menggunakan folding autogate yang mana hampir setiap tahun perlu tukar roda bawah autogate dan customer juga recommend kan servis menggantikan roda autogate/ autogate roller replacement services kami pada kenalannya. Salah satunya selepas ini kami akan baiki roda bawah gate/ repair autogate bottom wheels di Jalan Bait U8/1, Bukit Jelutong, 40150 Shah Alam, Selangor.

 

 

 

Servis kami tak akan mengambil masa yang lama untuk membuat autogate roller wheel replacement. Pertama kerana kami memang pakar dalam sistem pintu pagar automatik/ specialist in automatik gate system/ autogate system, keduanya memang menggunakan cara untuk baiki roda autogate dengan betul, ketiga hampir setiap hari ada sahaja customer yang memerlukan servis membaiki autogate wheels sama ada folding autogate roller wheel atau sliding autogate roller wheels ini.

 

 

Yang ingi nmembaiki autogate sama ada mempunyai masalah dengan autogate motor atau berkenaan dengan autogate roller anda boleh mencari servis baiki yang berhampiran/ autogate repair near me semestinya akan jumpa Dr Autogate, syarikat autogate teratas Lembah Klang/ top autogate company di klang valley, top autogate repair Malaysia. Kami hanya menggunakan cara repair autogate dengan betul dan menawarkan autogate herga repair yang sangat berbaloi.

 

 

Kami menyediakan auto gate repair service Ampang! Baiki autogate anda dengan 3 langkah

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *