Top Autogate Services KL – Repair OAE Auto Gate Not Working In Keramat

Top Autogate Services KL – Repair OAE Auto Gate Not Working In Keramat

 

Kami menawarkan pemasangan autogate di bukan sahaja di area selangor tapi di kuala lumpur juga sama ada untuk pasang autogate kuala lumpur, baiki autogate KL atau mencari auto gate spare parts KL. Kami adalah pilihan terbaik cepat dan reliable auto gate installation, autogate repair serta servis autogate.

 

 

Tidak kira anda mempunyai underground autogate syste, arm auto gate system atau sliding autogate system sekiranya ada masalah, kami akan segera mencari penyelesaian masalah autogate anda. Jangan risau sekiranya masalah autogate anda memberi berkesan kepada harian dan keluarga ada, apabila anda ada kami untuk membantu.

 

 

Hari ini banyak juga autogate services kl area antara customer dari Jalan AU4/17A, Taman Seri Keramat 54200 KL ada masalah dengan oae arm autogate system yang customer gunakan sekarang. Sebenarnya dah hampir seminggu autogate rosak tapi tak ada apa-apa update dari original oae autogate installer keramat. Tengok pada gambar, customer sedaya upaya untuk cuba mencari penyelesaian sendiri, customer terkejut tengok keadaan autogate components seperti auto gate control panel dan autogate transformer sangat teruk, nampak sangat lama. Customer cuba call original installer tersebut kenapa sistem autogate teruk macam ini, mereka terus block. Customer hubungi kami untuk baiki autogate, kami bawa semua spare parts autogate. Kami hanya mengantikan auto gate parts yang rosak dengan yang 100% original dan baru, customer sendiri menyakininya. Selesai di au keramat kami ke keramat juga di Jalan Nujum Off Jalan Keramat Hujung, 54000 Kuala Lumpur untuk pasang FBM 328 Sliding Autogate System.

 

 

Dapatkan bantuan untuk memperbaiki autogate anda dalam 3 cara ini

  1. Ambil beberapa gambar autogate dan motor anda (dari kedua-dua bahagian)
  2. Hantarkan gambar tersebut melalui Whatsapp pada 012 – 295 6299
  3. Kami akan menghubungi anda untuk menetapkan masa untuk kami memberi servis

Tidak perlu tunggu lagi. Kami di sini ada membantu anda! Sila hubungi talian kami di 012 – 295 6299.

Here’s what to do:

  1. Take a few pictures of your gate and motor (from both sides)
  2. Send the photos through WhatsApp to 012 – 295 6299
  3. We will call to arrange an appointment for service

Apa yang anda fikirkan lagi, cepat hubungi Dr Autogate 012 – 295 6299 untuk penyelesaian masalah autogate anda dan juga boleh layari www.DrAutogate.com.my.

Nak Pasang Autogate, Nak Servis Autogate.. Call lah Dr Autogate!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *